Yhteystiedot

Mauri Wallius Oy

Muurlantie 510
25130 Muurla

Puhelin
0400 120 905
Fax 02-728 0040

Myynti
Pirjo Wallius
pirjo.wallius@warmos.net
+358 40 738 3306

Asko Kinnunen
asko.kinnunen@warmos.net
+358 44 988 4567
+358 40 027 6154

Toimitusjohtaja
Mauri Wallius
mauri.wallius@warmos.net
+358 40 012 0905

Warmoksen historia

Warmoksen lämmittimiä on valmistettu Suomessa jo 40 vuotta. Ennen Warmos-nimeä tuotteet tunnettiin nimellä Termel. Mauri Wallius osti yrityksen vuonna 2009.

Tuotanto tapahtui pitkään Kokemäellä Peipohjassa, kunnes tehdas uuteen omistukseen siirryttyään saapui Salon Muurlaan vuonna 2010.  Maurilla on pitkä kokemus sähköurakoinnista ja sähkölämpöjärjestelmistä ja hän innostui Warmoksesta heti nähtyään sen tulleen myyntiin. Yrittäjäelämää Mauri on viettänyt jo pienestä pojasta isänsä innovatiivisuuden myötä.

Innovatiivisuutta onkin löytynyt Warmoksen johdosta läpi sen historian, edellinen toimitusjohtaja kehitteli Kokemäellä tuotteita ja ideoita lämmittimistä kenkäkuivaimiin ja käsipuhaltimiin. Maurin johdolla yritys jatkaa kehittymistään, tällä hetkellä yritys keskittyy erityisesti öljytäyteisiin lämmittimiin ja niiden kehittämiseen. Entisestäänkin kestävä ja luotettava tuote on jo saanut täysin uudet seinäkiinnikkeet, uusia värejä, printtejä, sekä vaihdettavan sisutuskuoren, tällä hetkellä työn alla on termostaatin päivitys entistäkin edistyneemmäksi ja käyttäjäystävälliseksi.

Muurlassa tehdas toimii Maurin isän yrityksen entisissä 1000m² tiloissa. Yritys työllistää 5 vakituista työntekijää ja joukon osa-aikaisia. Tehtaalla ja sen toiminnalla on pitkät juuret Muurlassa jo ennen Warmoksen saapumista, nyt Warmos jatkaa tätä tarinaa.  Yritys toimiikin pitkälti oman kylän työvoimalla. Muurlasta tulevat niin vakituiset kuin osa-aikaisetkin työntekijät. Yritys pyrkii työllistämään mahdollisuuksien mukaan  kylän nuoria ja opiskelijoita.

Suomalaisuus on yritykselle tärkeä. Maailman myrskyissä halutaan ylläpitää suomalaista laatua,  osaamista ja työtä. Warmoksen tuotteilla onkin avainlipputunnus

ELY-keskus yhteistyö

Warmos on saanut tukea ELY-keskukselta uuden EU:n ecoDesign direktiivin täyttävän termostaatin kehittämiseen.
Tuen ansiosta saimme markkinoille uuden modernin elektronisen säätimen, joka mahdollistaa tarkan ja energiatehokkaan lämpötilan säätämisen ja sille bluetooth -yhteydellä toteutetun etäohjausmahdollisuuden, käyttäjäystävällisellä mobiiliapplikaatiolla. Hankkeella pystyimme vastaamaan ecoDesign -direktiivin asetuksen vaatimiin sähkölämmityksen ehtoihin ja tulosten myötä Mauri Wallius Oy:n tarjoamat tuotteet täyttävät jatkossa nämä vaatimukset ja ovat entistäkin energiatehokkaampia ja ympäristöystävällisimpiä.
Suunnitelman mukainen toteutusaika on joulukuun 2018 loppuun.
Mauri Wallius Oy

Kiitämme tuesta!

Ota yhteyttä