Yritys

Yhteystiedot

Mauri Wallius Oy

Muurlantie 510
25130 Muurla

Puhelin
0400 120 905
Fax 02-728 0040

Myynti
Pirjo Wallius
pirjo.wallius@warmos.net
+358 40 738 3306

Aleksi Korpela
aleksi.korpela@warmos.net
+358 44 982 3485

Toimitusjohtaja
Mauri Wallius
mauri.wallius@warmos.net
+358 40 012 0905

Warmoksen historia

Warmoksen lämmittimiä on valmistettu jo 40 vuotta. Ennen Warmos-nimeä tuotteet tunnettiin nimellä Termel. Mauri Wallius osti yrityksen vuonna 2009.

Tuotanto tapahtui pitkään Kokemäellä Peipohjassa, kunnes tehdas uuteen omistukseen siirryttyään saapui Salon Muurlaan vuonna 2010.  Maurilla on pitkä kokemus sähköurakoinnista ja sähkölämpöjärjestelmistä ja hän innostui Warmoksesta heti nähtyään sen tulleen myyntiin. Yrittäjäelämää Mauri on viettänyt jo pienestä pojasta isänsä innovatiivisuuden myötä.

Innovatiivisuutta onkin löytynyt Warmoksen johdosta läpi sen historian, edellinen toimitusjohtaja kehitteli Kokemäellä tuotteita ja ideoita lämmittimistä kenkäkuivaimiin ja käsipuhaltimiin. Maurin johdolla yritys jatkaa kehittymistään, tällä hetkellä yritys keskittyy erityisesti öljytäyteisiin lämmittimiin ja niiden kehittämiseen. Entisestäänkin kestävä ja luotettava tuote on jo saanut täysin uudet seinäkiinnikkeet, uusia värejä, printtejä, sekä vaihdettavan sisutuskuoren, tällä hetkellä työn alla on termostaatin päivitys entistäkin edistyneemmäksi ja käyttäjäystävälliseksi.

Muurlassa tehdas toimii Maurin isän yrityksen entisissä 1000m² tiloissa. Yritys työllistää 5 vakituista työntekijää ja joukon osa-aikaisia. Tehtaalla ja sen toiminnalla on pitkät juuret Muurlassa jo ennen Warmoksen saapumista, nyt Warmos jatkaa tätä tarinaa.  Yritys toimiikin pitkälti oman kylän työvoimalla. Muurlasta tulevat niin vakituiset kuin osa-aikaisetkin työntekijät. Yritys pyrkii työllistämään mahdollisuuksien mukaan  kylän nuoria ja opiskelijoita.

Suomalaisuus on yritykselle tärkeä. Maailman myrskyissä halutaan ylläpitää suomalaista laatua,  osaamista ja työtä. Warmoksen tuotteilla onkin avainlipputunnus

Ota yhteyttä